НАВЧАННЯ ДЕБАТУВАННЮ ТА ВІДСТОЮВАННЮ СВОЄЇ ПОЗИЦІЇ

16 березня 2024 року викладач кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету Володимир Півненко провів одноденне навчання з дебатів та відстоювання власної позиції для молоді міста Золотоноша.

То як же пройшло навчання? Далі з матеріалів Change.makers.upshift (https://www.instagram.com/p/C4lxg0yoWF-/ ):

“Отож, як пройшло наше одноденне навчання з дебатів🤔

Це було щось неймовірне!! Учасники отримали новий досвід, дізналися багато цікавого теоретичного матеріалу і створили власні команди для імітації дебатів. Тому наш день був доволі плідним та веселим. Також щиро дякуємо нашому спікеру – Півненко Володимиру (@volodimirpm )

Декілька учасників поділились своїми враженнями від участі в заході:

«Я дуже задоволена цим тренінгом, це один з найкращих і найкомфортніших заходів для мене, з тих що ми зробили в рамках реалізації нашого проекту, я задоволена тренером та його методами донесення інформації, це було досить весело та класно, для мене це був прекрасний перший досвід участі в дебатах» (Примоленна Ярина).

«Навчання пройшло дуже цікаво та ні разу не було нудно або нецікаво. Дякую нашому спікеру за практику та корисну інформацію. Через такий захопливий інтерактив день пролетів швидко та повчально» (Слинько Анна).

«Хотілось би сказати декілька слів про сьогоднішній день на навчанні з дебатів. Це було доволі заплутано та складно, але кожному було по-різному! Нові знайомства, кава-брейк, практичні завдання від пана Володимира. Звісно мені це сподобалось, але додати трішки практики та порозуміння з завданням і все буде вері гуд!» (Страшненко Олександра).

Ця публікація була створена в межах програми UPSHIFT, яку в Черкаській області реалізує ГО «СКЦ Задзеркалля», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії. Її зміст є відповідальністю учасників програми UPSHIFT та не обов’язково відображає позицію ЮНІСЕФ та уряду Японії.

#чдту#політичнафілософія

#upshift#upshiftukraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *