ЗУСТРІЧ З ЗОЛОТОНІСЬКОЮ САНАТОРНОЮ ШКОЛОЮ

13 березня 2024 року доцентка кафедри філософських і політичних наук Вікторія Даценко, а також студенти Віта Колесник та Олександр Мартинов в складі делегації ЧДТУ у рамках просвітницько-патріотичного проєкту “Вчись, працюй, живи на Черкащині” відвідали Золотоніську санаторну школу Черкаської обласної ради.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗА ПРАВА ЖІНОК

У 1857 році в цей день в Нью-Йорку відбулася перша демонстрація працівниць фабрик, які вимагали гідної заробітної плати та зменшення робочого дня з 16 до 10 годин. На мітингу також порушувалося питання про можливість для жінок здобувати освіту та голосувати. Після цього з’явилася перша жіноча профспілка, а дівчат почали допускати до навчання у закладах вищої освіти.

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

6 березня 2024 року студенти кафедри філософських і політичних наук відвідали інформаційну зустріч з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області на тему «Пенсійний фонд України: кроки до відкритості».

ВЕБІНАР “АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”

6 березня викладачки кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Вікторія Даценко та Ольга Рилова взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», який відбувся в онлайн форматі на базі НУ «Запорізька політехніка».

АНОНС. ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНА КОМПОЗИЦІЯ “МИ – НАЩАДКИ ШЕВЧЕНКА”

7 березня 2024 року о 12:00 до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у залі засідань Черкаського державного технологічного університету відбудеться літературно-музична композиція «Ми – нащадки Шевченка».

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

1 березня 2024 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся день відкритих дверей для старшокласників міста та області, студентів і випускників коледжів, їхніх батьків та всіх, хто виявив бажання на власні очі побачити, чим живе сьогодні наш заклад освіти.